Kornizë fotografike Silver 13X18 Rose Lover

3,50

  • Foto e brendshme 13×18
  • Madhësia e kornizës 19×21
  • Materiali i jashtëm kornizë plastikë e fortë
  • Dekori me figurë prej trëndafili dhe me shkëlqim

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: