Kornizë fotografike Gold 13×18 Rose Lover

3,50

  • Foto e brendshme 13×18
  • Madhësia e kornizës 21×19
  • Frame material i jashtëm plastikë e fortë
  • Dekori me figurë prej trëndafili dhe shkëlqim

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: