Korniz e bardhë me orë

5,00

‘- E bërë nga plastika e fortë.
– Mund të ekspozohen 8 fotografi
– Madhësia e kornizës 45×45 cm
– 9×9 dhe 10×15
– Ora Punon me 1 bateri.

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: