Kornizë fotografike Gold 15×21 Rose Lover

4,50

  • Foto e brendshme 15×21
  • Madhësia e kornizës 23×25
  • Frame material i jashtëm plastikë e fortë
  • Dekori me figurë prej trëndafili dhe shkëlqim

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: