Dekor Tavoline druri sublimim

8,50

Materiali: dru
Madhësia e produktit:me një laps (10x24cm)
Madhësia e stilolapsit: lartësia 17 cm
Përmasat e metalit të printimit: 5×13,5cm
Metale dhe stilolapsa, së bashku me një kuti dhuratë të veçantë.

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Out of stock

Category: