Set Qeramike për brushë dhe shampo

8,50

  • Diametri 25 cm dhe një gjatësi prej 11 cm.
  • 4 furça dhëmbësh vendosen në mbajtësen e furçës së dhëmbëve.
  • Materiali : Qeramik

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: