Qakmak dhe qelës birrash

3,70

Shtyp Sublimimi vetem ne njëren anë

Pllaka metalike ne Formë zemre

Dimezioni i  Pllakës për shtyp 4 cm x 4 cm

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: