Sale!

Heat Press Machine 38cm x 38cm

Original price was: 480,00€.Current price is: 360,00€.

• Hapet automatikisht.
• Saktësi e lartë, është e shkëlqyeshme si për fillestarët ashtu edhe për printerët profesional të nxehtësisë.
• E bën më të lehtë për rregullimin e shtypjit.
• Lehtë për t’u përdorur dhe kursyer shumë punë.
• Ky shtypës i nxehtësisë është një kursyes i shkëlqyeshëm i hapësirës në çdo dyqan.
• Me cilësi të lartë.

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: