Sale!

UV PRINTER A3

Original price was: 5600,00€.Current price is: 5250,00€.

  • UV PRINTER A3 ME CILËSI TË LARTË
  • Printim dixhital me definicion të lartë
    Rezolucioni maksimal është 5760 × 1440 dpi
  • Rregullimi automatik i lartësisë së infra të kuqe
  • Printer me ngjyra Natyrale UV
  • Shtyp të bardhën dhe ngjyrat në të njejtën kohë
  • Në pako: ( Printeri , softweri për shtyp , 5 ngjyrat nga 250 ml , dhe usb me intruksione)

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: