Epson Printer L1210

185,00

Dizajn kompakt i rezervuarit të integruar
Shishe boje me rendiment të lartë
Rendimenti i faqeve ultra të larta prej 4.500 faqe (e zezë) dhe 7.500 faqe (ngjyra)
Shtypje pa kufij (deri në 4R)
1 Vit Garancion

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Categories: ,