Pasqyrë Magjike LOVE

14,00

  • Kornizë magjike pasqyre katrore e me mbishkrim Love U dhe zemra në të
  • Madhësia e Fotografis 15×15 cm
  • Madhësia e kornizës është 17x20cm
  • Funksioni me bateri dhe kabllo

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: