Kornizë rrota prej druri (I Love You)

16,00

Kornizë rrota prej druri për fotografi

12 fotografi në 6 korniza, si para ashtu edhe përpara.

Korniza e rrotave është 36 cm në lartësi dhe 17 cm në gjerësi

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: