Foto Album Sticker

6,50

  • Madhësia e Albumit : gjerësia 24cm, gjatësia 23.5cm, trashësia 2cm
  • Madhësia e faqes: gjerësia 22.5cm, gjatësia 22.5cm
  • 12 fletë gjithsej 26 faqe
  • Ngjyra:e zezë
  • Ne album perfshihet dhe 1 stilolaps

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Categories: ,