EPSON PRINTER L850

450,00

  • Bojë me rendiment të lartë
  • Ngjyra : 6 (Black, Cyan, Light Cyan, Yellow, Magenta, Light Magenta) 673
  • Rezolucioni :5760×1440 dpi
  • Ekran LCD 2.7 ngjyra
  • Printim i drejtpërdrejtë nëpërmjet  SD Card, USB dhe PictBridge
  • Printim CD/DVD/ID
  • Garanci 1 vjet

Dyqani i Shpejte Status: Active

Out of stock

Categories: ,