Dekor Tavoline Kristal Sublimim

18,80

‘- Madhësia e produktit: 10x24cm, trashësia 2cm
– Madhësia e zonës së printimit: 5×13,5 cm
– Jetëgjatësia e orës është 2 vjet dhe është bateri e zëvendësueshme.
– Kutina e tij me stilolapsin e tij prej metali dhe floriri.
– Shitet pa shtypur.
– Ka një pamje kristali

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: