Dekor Tavoline (2kimika)

15,80

Materiali i drurit.
Madhësia e produktit: pa stilolaps (10x21cm), me stilolaps të vetëm (10x24cm) dhe me stilolaps të dyfishtë (10x25cm)
Madhësia e stilolapsit: lartësia 17 cm
Përmasat e metalit të printimit: 5×13.5cm
Ngjyra: e zezë, kafe

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Categories: ,