Love LED Globe Photo Frame

5,50

  • Madhësia e produktit: 10×11,5cm
  • Madhësia e fotos: 4,5x6cm
  • Ngjyra e kuqe
  • Shitet në një kuti të veçantë dhuratash.
  • Ka mundësi standarde dhe të ndriçuara

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: