Sale!

Godox X1T-C TTL Wireless Flash Trigger (Canon)

Original price was: 75,00€.Current price is: 55,00€.

  • Punon me X Radio Radio Wireless System
  • Canon E-TTL / E-TTL II
  • Frekuenca: 2.4 GHz
  • Gama: 328 ‘
  • 32 kanale; 5 grupe
  • Ekran LCD me ndriçim të pasmë; Sinkronizoni cilësimet e vonesës
  • Kompensimi i ekspozimit dhe kyçja e ekspozimit
  • Mënyra e raportimit të blicit; Sinkronizimi me shpejtësi të lartë
  • Portet Micro-USB për përditësimet e firmuerit

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Out of stock

Categories: ,