Sale!

Epson EcoTank L3256 Wi-Fi All-in-One

245,00

  • Print, Scan, Copy, Wi-Fi
  • Dizajni kompakt i rezervuarit
  • Shishe boje me rendiment të lartë
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Maximum Paper Size:215.9 x 1200 mm (8.5 x 47.24″)
  • Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email Print dhe Printim në distancë)

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Categories: ,