Abazhur Foto-Rrotullues Led

17,50

  • Ngjyra: Bardhë
  • Ka 4 fotografi
  • Rrotullim Automatik
  • Madhësia e fotografisë është 15×20 cm.
  • Dimensioni është i gjatë 32 cm dhe perimetri 66 cm.

Dyqani i Shpejte Status: Inactive

Category: